FANDOM


From Youtube

Description

Bitch Slap, now available on DVD and Blu-ray!

When three curvaceous babes arrive at a desert hideaway to steal from an underworld kingpin, things quickly spiral out of control. Allegiances are switched, truths are revealed, criminals are unmasked and nothing is quite what it seems as the fate of the world is precariously balanced among this trio of sexy femmes fatales.

NL - Bitchslap is een post moderne ode aan de B Movie / Exploitation genre van de jaren '50 en '70. Alsook een parodie op de bekende Faster Pussycat, Kill, Kill; Kung Fu Nun. Maar ook op de recente exploitation films Deathproof en Planet Terror. Bitch Slap is een wilde mix van vrouwen, wapens, explosies en ongelofelijke special effects.

Het verhaal is natuurlijk ondergeschikt, maar in de essentie gaat het over 3 beeldschone dames die door het afpersen van $200 miljoen van een drugs koning denken binnen te zijn. Wat ze krijgen is verraad, dood en verderf. Het is dan maar ook de vraag wie te vertrouwen is en wie er een Bitch Slap krijgt!

Appears on these pages
of

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current08:19, June 14, 2017Thumbnail for version as of 08:19, June 14, 201702:26480 × 269 (21 KB)FKay (wall | contribs)created video

Metadata